07:11 / E Mërkurë, 07 Shkurt 2018

Ministri Bytyqi flet për çështjen e nostrifikimit të diplomave

Sot mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione.

Në këtë mbledhje do të raportojë ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqeri Bytyqi, lidhur me çështjen e nostrifikimit të diplomave dhe zbatimit (mos zbatimit) të Marrëveshjes për njohjen e diplomave ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.