11:38 / E Enjte, 08 Mars 2018

Mitrovicë, arrestohet një person për fajde

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në rrugën “Murat Hasani”, në Mitrovicë pasi që i njëjti kishte shkuar në shtëpinë e ankuesit dhe i kishte kërkuar një borxh, të cilin e kishte djali i tij.

I dyshuari kishte kërkuar një shumë më të madhe se borxhi që i kishte, përndryshe kishte kërkuar t’ia lironte shtëpinë.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.