13:52 / E Hënë, 16 Prill 2018

MjekA�t zbulojnA� sA�mundjen e vA�shtirA� qA� po kalon nA�na e Edi RamA�s

Ashtu sikurse e ka pohuar edhe vetA� Kryeministri i ShqipA�risA� Edi Rama, e A�ma e tij, Aneta Rama, vuan nga njA� sA�mundje e vA�shtirA�. MjekA�t pohojnA� pA�r GSh.al se para pak muajsh ajo i A�shtA� nA�nshtruar njA� operacioni nA� toraks e sipas tyre, gjendja e saj po mbahet nA�n kontroll.

E vetmja herA� qA� Aneta Rama A�shtA� parA� tA� lA�vizA�, ishte data 11 e kA�tij muaji, ditA� qA� lidhet me 20-vjetorin e humbjes sA� bashkA�shortit tA� saj, Kristaq Rama.

Ajo ka qenA� nA� varrezat e SharrA�s ku prehet skulptori, dalje e cila A�shtA� konsultuar paraprakisht me mjekA�t dhe A�shtA� realizuar nA� kushte tA� veA�anta. DitA�n e shtunA� kryeministri Edi Rama ishte nA� VlorA� pA�r tA� tA�rhequr titullin akorduar tA� sA� A�mA�s a�?Nderi i StomatologjisA� Shqiptarea�?, akorduar nga Urdhri i Stomatologut tA� ShqipA�risA�.

NA� faqen e tij nA� a�?Facebooka�?, krahas falA�nderimit, kreu i qeverisA� pA�rmendi edhe sA�mundjen e vA�shtirA� qA� po kalon e A�ma e tij, shkruan lapsi.al.

Temat: