15:43 / E Enjte, 24 Nëntor 2022 / LB

Musliu: Nëse nuk ka dorë amerikanë në Evropë, atëherë ka grusht rus

Njohësi i sigurisë, Agim Musliu ka thënë se shqiptarët në përgjithësi, dhe veçmas shqiptarët e Kosovës, i janë mirënjohës ShBA-së për mirëqenien shqiptare.

Nëse nuk ka dorë amerikane në Evropë, sipas tij, atëherë ka grusht rus.