13:27 / E Diele, 19 Maj 2024 / Gj. Sh

Nis një objekt gjigant në hyrje të Suharekës

Ka filluar ndërtimi i një kompleksi afaristo-banesor në Suharekë.

“Bajraktarët” quhet objekti që do të zë vend në hyrje të qytetit të Suharekës.

EuroIng” dhe “

 “Bajraktarët” do të shëndrrohet në një zonë të rëndësishme biznese dhe në një ambient të rehatshëm banimi.