11:43 / E Enjte, 30 Qershor 2022 / k.v

Një dekadë, shumë suksese, tregime – “Krejt t’mirat i ka”, një eksperiencë e Agnesa Baholli!

Me super atmosferë ku në bisedat e klientëve tema kryesore janë veturat. Në Auto Mita shërbimi, zgjedhjet dhe garancioni janë tri arsyet kryesore që blerësit ndahen çdoherë të kënaqur.

Përmes testimonials klientët e Auto Mita, më saktësisht të llojit të veturave Renault kanë pasur mundësinë të shprehin eksperiencën e tyre të jashtëzakonshme me veturat si në aspektin e kualitetit dhe cilësisë së veturave e po ashtu edhe shërbimin dhe mikpritjen e stafit.

Në mesin e shumë klientëve që janë ndarë tejet të kënaqur me shërbimet dhe cilësinë e veturave, më poshtë mund të dëgjoni eksperiencën personale të Agnesa Bahollit, me veturën Renault.

Ekperienca të tjera, pozitive, si të Agnesës ju do të keni mundësi t’i shikoni shumë shpejtë ditëve në vijim.