13:14 / E Hënë, 23 Prill 2018 / indeksADMonline

NjA� kosovarA� humb jetA�n nA� Shkup

NjA� shtetas i KosovA�s ka humbur jetA�n si pasojA� e njA� aksidenti tA� komunikacionit nA� Shkup.

FatkeqA�sia rrugore ka ndodhur nA� sheshin a�?Nikolla Karev, kur SH.H (48), duke drejtuar veturA�n a�?Mercedesa�? me regjistrim tA� KosovA�s, ka humbur kontrollin dhe A�shtA� pA�rplasur pA�r njA� shtyllA� betoni, pA�rcjell kp.

NA� gjendje tA� rA�ndA�, shtetasi i KosovA�s A�shtA� dA�rguar nA� spitalin a�?NA�nA� Terezaa�?, ku A�shtA� konstatuar vdekja e ti.

Temat: