22:05 / E Mërkurë, 17 Janar 2018 / indeksADMonline

Një kove me ujë mbi të, sa është stabile Audi A8 e re [Video]

Shumë mund të kenë zotëruar artin e ngasjes, por shumë pak mësojnë artin e makinave.

Këtë e di më së miri britaniku Sinclair. Ai është ekspert i makinave, sidomos fushës inxhinierike të sistemit të pezullimit në makina.

Sinclair ka testuar stabilitetin e Audi A8 2018. Një makinë që është vlerësuar mjaft shumë nga të gjithë.

Ai ka vënë një kove me ujë mbi kofanon e A8 dhe më pas një puro mbi pultin e makinës. Sa qëndron stabile makina gjermane me këto dy gjëra përmbi, ndiqeni videon më poshtë. /IndeksOnline/

Temat: