16:36 / E Mërkurë, 05 Gusht 2020

Një Mercedes GLE Coupe, gjysmë Maybach gjysmë AMG

Akorduesi gjerman Hofele duket se ka diçka për t’u dhënë modeleve të rregullta Mercedes-Benz një trajtim si Maybach.

Mercedesi i fundit që merr modelin Maybach është GLE Coupe, i cili është përgatitur me ndihmës dhe përmirësime të stilit individual. Kryesore midis tyre është përfundimi i dyfishtë i bojës së jashtme i përbërë nga e hirta metalike me të zezë.

Hofele gjithashtu aplikoi grilën e saj të guximshme si Panamericana në SUV coupe, si dhe detajoi me krom parakolpin.

Duke shkuar me emrin zyrtar të HGLE Coupe nga Hofele, SUV i personalizuar është i disponueshëm me rrotat e aliazhit që variojnë në madhësi prej 22 deri në 24 inç. Kompania gjithashtu ridizajnoi parakolpin e pasëm në version sportive.

Për pjesën e brendshme, Hofele u ofron klientëve një “zgjedhje pothuajse të pakufishme të ngjyrave, modeleve të qepjes dhe shpimit”. /IndeksOnline/

Mos i humb