23:40 / E Hënë, 27 Gusht 2018

Nusja anulon dasmën luksoze 4 ditë para ceremonisë, të ftuarit nuk i sollën paratë

Një nuse e pakënaqur ka zbuluar se ishte e detyruar të anulojë martesën e saj “përrallore” pasi të ftuarit refuzuan të paguajnë 1.500 dollarë secili për të marrë pjesë.

Nusja kanadeze, e cila njihet vetëm si ‘Susan’, duhej të kurorëzonte dashurinë e saj të fëmijërisë me një shpenzim prej 60,000 dollarësh.

Çifti vendosi të anulonte ceremoninë vetëm katër ditë para se të shihnin faturën e kripur.

Duke postuar rastin në Facebook për të shpjeguar vendimin e tyre, gruaja e zemëruar fajësoi familjen dhe miqtë e saj për prishjen e marrëdhënies së saj ndërsa shprehu zhgënjimin në një postim të gjatë.

Postimi nis: Të dashur miq, shpreh trishtim të madh që unë jam duke njoftuar anulimin e dasmës. Kërkoj falje për anulimin vetëm 4 ditë përpara. 

Ne kemi vendosur të përfundojmë marrëdhënien tonë dhe të mos dalim me ndonjë procedurë të ardhshme”.

Susan pastaj shpjegoi se si marrëdhëniet e saj përfunduan papritmas, sepse mysafirët nuk arritën të sillnin nga 1,500 dollarë.