11:48 / E Martë, 17 Prill 2018

Oa��Conell i pA�rgjigjet qytetarit: Nuk imagjinoj njA� tA� dA�nuar qA� merr vizA� britanike!

Ambasadori britanik nA� KosovA�, Ruairi Ca��Connell ka njA� mA�nyrA� tA� veA�antA� tA� kontaktimit me qytetarA�t nA� KosovA�.

Ai vendos njA� afat pA�rgjatA� sA� cilA�s iu pA�rgjigjet pyetjeve tA� tyre.,

NjA�ra prej pyetjeve qA� i A�shtA� bA�rA� sot A�shtA� edhe pyetja se a duhet qA� pA�rfaqA�suesit e shteteve mike tA� KosovA�s ta��i ndA�rpresin komunikimet me njerA�z tA� korruptuar dhe tA� mos iu japin viza atyre duke i ndA�shkuar?

Me kA�tA� rast, Oa��Conell ka thA�nA� se korrupsioni dhe krimi i organizuar A�shtA� problem i rA�ndA�sishA�m.

a�?Sugjerimi juaj A�shtA� interesant fillimisht por nuk A�shtA� gjithmonA� kaq e thjeshtA�. Kush A�shtA� i korruptuar? A A�shtA� dikush qA� mendoni ju qA� A�shtA� i korruptuar? QA� mendojmA� ne qA� A�shtA� i korruptuar apo dikush qA� A�shtA� i dA�nuar? Ne nuk flasim me njerA�z qA� janA� tA� dA�nuar, nuk e imagjinoj njA� tA� dA�nuar qA� e merr njA� viza britanike, por ka diA�ka qA� qA�ndron prapa pyetjes tA�nde dhe qA� A�shtA� qA� ju nuk dA�shironi ta��i shihni njerA�zit e korruptuar nA� zyrat publike. MA�nyra mA� e mirA� tA� mos i kemi njerA�zit e korruptuar nA� pozita publike A�shtA� tA� mos i votojmA� ata ose partitA� qA� pA�rfshijnA� njerA�z tA� korruptuar nA� listat e tyrea�?, ka thA�nA� tutje Oa��Connell, shkruan Indeksonline.

Ndryshe Oa��Conell ka vazhduar tutje nA� pA�rgjigjen drejt qytetarA�ve ku ndA�r tA� shumtat qA� u ka sqaruar A�shtA� edhe fakti se nuk ka A�farA� tA� thotA� pA�r liberalizimin e vizave pasi Britania nuk A�shtA� pjesA� e zonA�s Schengen./Indeksonline/