07:41 / E Hënë, 15 Tetor 2018 / indeksADMonline

Pikturat që thuhet se u punuan nga elefantët

Thuhet se elefantët janë krijesa inteligjente dhe të këndshme.

Por këto kafshë e kanë marrë edhe një hap më tej.Kësaj radhe ata kanë luajtur rolin e piktorëve profesionistë.

Pikturat e tyre janë rreth 120cm në gjerësi dhe janë shitur në Maesa nga 283.72 deri në 1475.34 euro.

Elefantët artistikë jetojnë në Maesa Elephant Camp, Chiang Mai, të Tajlandës.Më poshtë mund t’i shihni disa piktura të punuara nga ata.