09:32 / E Enjte, 19 Prill 2018 / indeksADMonline

Pritet ndryshimi i standardeve pA�r pajisjen me patentA� shofer

Qeveria e KosovA�s po mban sot mbledhjen e radhA�s tA� thirrur nga kryeministri Ramush Haradinaj.

NdA�r tA� tjerash nA� kA�tA� mbledhje A�shtA� aprovuar propozim-vendimi pA�r ndryshimin e vendosjes sA� standardeve minimale tA� aftA�sisA� psiko-fizike pA�r shofer tA� automjeteve.

Propozimi nga Ministri i InfrastrukturA�s, Pal Lekaj A�shtA� aprovuar pa asnjA� votA� kundA�r dhe pa asnjA� abstenim, shkruan Indeksonline.

Sipas Ministrit LekajA�me kA�tA� udhA�zim ngritet cilA�sia e shA�rbimeve dhe normat e sigurisA�, kapacitetet profesionale, bA�het harmonizimi me aktet juridike tA� BE-sA�, si dhe forcohen normat e regjimit tA� ngasjes dhe pA�rfundimisht mbrohen tA� gjithA� pjesA�marrA�sit nA� trafikun rrugorA�.

Propozimi A�shtA� bA�rA� nA� konsultim me MinistrinA� e ShA�ndetA�sisA� dhe atA� tA� PunA�ve tA� Brendshme./Indeksonline/