12:26 / E Shtunë, 03 Korrik 2021 / M. M

ProCredit Bank sjell inovacion në Kosovë. Hapja e llogarisë 100% ONLINE

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë e cila ofron mundësi për klientët privatë të hapin llogari komplet online, vetëm duke e shkarkuar aplikacionin mobil, shpejt dhe më thjeshtë se kurrë.

Veçantia e kësaj platforme është se klientëve ju mundësohet të konfirmojnë identitetin e tyre gjatë hapjes së llogarisë përmes bisedës me video me këshilltarë të bankës, formë kjo inovative dhe për herë të parë në tregun e Kosovës.

HAP LLOGARI TANI.[DRPK1] 

Shiko videon si bëhet identifikimi i klientëve përmes bisedës në video?


 [DRPK1]https://www.procreditbank-direct.com/kosovo/ksv/landing/hapllogarionline

Përmes llogarisë private në ProCredit, ju përfitoni të gjithë pakon me shërbimet bankare dhe paguani vetëm një kosto fikse mujore. Llogaria ProCredit Direkt [DRPK1] ju mundëson të bankoni online pa limit dhe pa u shqetësuar se sa mund të ju kushtojnë shpenzimet tuaja bankare në fund të çdo muaji.

Një llogari, të gjitha shërbimet

Pagesë fikse mujore

Kartela vjen direkt tek shtëpia

e-Banking aktivizohet menjeherë

Nuk do të pritni më në radhë për të hapur llogari apo kryer një shërbim sepse me ne mund të bankoni kurdo dhe kudo që dëshironi!

Përmes llogarisë private në ProCredit, ju përfitoni të gjithë pakon me shërbimet bankare dhe paguani vetëm një kosto fikse mujore. Llogaria ProCredit Direkt [DRPK2] ju mundëson të bankoni online pa limit dhe pa u shqetësuar se sa mund të ju kushtojnë shpenzimet tuaja bankare në fund të çdo muaji.

Një llogari, të gjitha shërbimet

Pagesë fikse mujore

Kartela vjen direkt tek shtëpia

e-Banking aktivizohet menjeherë

Nuk do të pritni më në radhë për të hapur llogari apo kryer një shërbim sepse me ne mund të bankoni kurdo dhe kudo që dëshironi!


 [DRPK1]https://www.procreditbank-direct.com/kosovo/ksv

 [DRPK2]https://www.procreditbank-direct.com/kosovo/ksv