23:39 / E Hënë, 16 Prill 2018

Prodhimi i BMW-sA� nA� fabrikA�n mA� tA� madhe nA� AmerikA�

BMW ka fabrika nA� shumA� vende tA� botA�s ku prodhon modele tA� ndryshme.

NjA�ra ndA�r to A�shtA� fabrika nA� KarolinA�n e Jugut nA� SHBA, e cila A�shtA� fabrika mA� e madhe e BMW-sA� dhe vendi ku prodhohen vetA�m modelet SUV.

‘Cars Insider’ sjell disa pamje mjaft interesante se si vjen te ndA�rtimi i njA� modeli tA� tillA� nA� fabrikA�. /IndeksOnline/

Video: