23:17 / E Shtunë, 26 Maj 2018

Produkte të vitit 2018 të shpikura për të bërë jetën e femrave më të lehtë

Një sondazh i kohëve të fundit tregoi rezultate të papritura në lidhje me atë se cilat mjete/shpikje ua bëjnë  jetën me të lehtë.

Sipas këtij studimit, gratë aktualisht kanë më shumë gjasa të blejnë pajisje teknologjike sesa burrat, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline

1. Shpikja për vet-mbrojtje

2. Mjet për të  mbajtur gjoksin ngushtë dhe në formë të mirë

3. Litar i zgjuar

4. Trajnuesi i muskujve të fytyrës

5. Bra zgjuar

6. Një kafshë jastëk

 

 10. Një maskë gjumi

11. Ky skaner trupi 3D

12. Një jastëk udhëtimi për masazh dhe ngrohje

13. Një printer i tillë

 14. Çorapja e zgjuar e foshnjës

15. Një robot për kujdesin ndaj fëmijëve