21:58 / E Martë, 19 Dhjetor 2017 / k.v

Reçica: Do të përkujdesemi për familjet që nuk e kanë askënd të punësuar (Video)

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, i ftuar në emisionin Politikë në Tribuna Channel, ka thënë se do të përkujdeset për gjithë ata që duhet t’i gëzojnë të drejtat në bazë të skemave sociale që t’i përmbush kërkesat e tyre.

Megjithatë ministri Reçica tha se në kuadër të agjendës së tyre politike kanë paraparë që ta ngritin nivelin e punësimit si njëra ndër shtyllat që e fuqizon shtetin.

Sipas Reçices prioriteti i tyre do të jetë punësimi i një anëtari të secilës familjes që nuk e ka asnjë të punësuar, vetëpunësimi dhe trajnimi profesional.

Për më shumë ndiqeni videon: