15:28 / E Mërkurë, 17 Gusht 2022 / B O

Restaurant ORA mbetet lider i gastronomis kosovare edhe për vitin 2022!

Restaurant ORA edhe në vitin 2022 vazhdon të jetë vendi më i preferuar në Kosovë si nga bashkatdhetarët ashtu edhe nga vendorët.

Numri i lartë i mysafirëve ditorë dhe numri rekord i mbajtjes së dasmva dhe ahengjeve tjera, e bënë Restaurat ORA të mbetet lider në gastronomin Kosovare.

Shumica e bashkëatdhetarëve posa të hyjn në teriotrin e Republikës së Kosovës në pikën kufitare në Merdare, ndalesën e parë në atdhe gjithmonë e kanë në Restaurantin ORA i cili ofron një ambient të ngrohtë e familjarë, kuzhin të pasur dhe shërbim mjaft të shpejt e kualitet të lartë.

Restauranti Ora ishte vendi me më se shumti dasma dhe evente te ndryshe edhe ne kete sezon verore!

Artikull i sponsorizuar