22:45 / E Martë, 27 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Shikoni se në çfarë kushtesh mbajnë mësim fëmijët e shkollës fillore në Ferizaj

Fëmijët e shkollës fillore “Vezir Jashari” në Ferizaj po mbajnë mësim në kushte jo të mira dhe të përshtatshme.

Prindërit e fëmijëve që vijojnë mësimet në këtë shkollë janë të shqetësuar për sigurinë  e tyre.

Njëri nga ta, ka dërguar foto në redaksinë e Indeksonline, ku pasqyrohet gjëndja brenda objektit të kësaj shkolle.

Prindërit po kërkojnë nga Drejtorati Komunal i Arsimit që të merr masa urgjente për zgjidhjen e këtyre problemeve.

Sic shihet në këto foto, tavani nuk është në gjendje të mirë, derisa pikon edhe uji.

Më poshtë pamje brenda objektit të kësaj shkolle./Indeksonline/