21:37 / E Mërkurë, 22 Maj 2024 / S Z

Shqipëria n’derë të shpisë, me Auloni Tours

Shqipëria kurrë s’ka qenë më afër. Me Auloni Tours ju do ta keni udhëtimin shumë të sigurtë dhe të shpejtë.

Auloni Tours për ju udhëton dy herë në ditë Prishtinë-Tiranë-Durrës.

Vazhdojmë çdo ditë linjën e rregullt Prishtinë -Tiranë -Durrës  Udhëtoni ÇDO DITË NGA AEROPORTI I TIRANËS (RINAS) 2 herë në Ditë  

Nisja: ÇDO DITË

05:00 16:00 Prishtinë

05:15 16:15 Fushë Kosovë

05:30 16.30 Komoran

05:45 16:45 Suharekë

06:30. 17.30 Prizren

05:00 dhe 16:00 Ferizaj nisja para Agjensisë

Nisje nga Durrësi çdo ditë : Në ora 06:00. 14:00.

Nisja nga Tirana çdo ditë : Ora 07:00 16:00👇

Për rezervime na kontaktoni në:

044 / 75-3333

049 / 75-3333

049 / 129-586

+355/69-7756666

Ose na vizitoni në zyret tona

Ferizaj: rruga “Ahmet Kaçiku” afër stacionit të Autobusëve

Tiranë: Qendra Tregtare “TEG” terminali Ndërkombëtar!

Durrës: Te rrota Kuqe EMËR I RI TRADITË E VJETËR

#aulonitours#kompanituristike#ferizaj#prishtina#linjaterregullta#kosovë#turista#buss#tirana#durrës#tours