11:19 / E Mërkurë, 08 Gusht 2018 / indeksADMonline

Si i ndërrohet vaji i motorit një Lamborghini

Lamborghini Huracan ka tetë dalje kullimi të vajit në pjesën e poshtme. Dhe për të arritur në ato dalje për kullim, së pari duhet të hiqen 3 mbulesa dhe rreth 50 bulona.

Pra, mjafton të thuhet se ndërrimi i vajit në një makinë si Huracan është një proces i lodhshëm.

Menaxherja Flotës së makinave ekzotike, Jesse Tang, tregon hap pas hapi se si bëhet ndërrimi i vajit në një Lamborghini Huracan 2018. /IndeksOnline/