09:43 / E Martë, 13 Mars 2018

Si mund të shkarkoni një storie të mikut në Instagram?

Instagram duket shumë e thjeshtë për t’u përdorur. Por sapo të përfshiheni në funksionet e tij të tregimeve, gjërat marrin një kthesë vështirësie.

Le të themi se shoku yt vendos një video në Storiet (Tregimet) e tyre. Natyrisht doni ta shihni atë, dhe pastaj shkarkoni atë për të parë jashtë aplikacionit më vonë.

Sidoqoftë, nuk ekziston asnjë opsion në vetë aplikacionin për të ruajtur një ‘histori’. Fatmirësisht, aplikacione të tjera janë këtu për t’ju ndihmuar të ruani një video ose foto, për të parë më vonë atë. Kështu që këtu është mënyra se si mund ta bëni këtë, në varësi të faktit nëse keni një iPhone (IOS) ose një lloj telefoni të ndryshëm, si Samsung (Android). /Indeksonline/

Temat:

Të fundit