14:15 / E Hënë, 15 Gusht 2022 / B O

Si qëndrojnë kryetarët e komunave në rrjetet sociale, “Terra” publikon të dhënat e fundit

Kompania e njohur shqiptare që mirret me hulumtimet dhe publikimet digjitale në rrjetet sociale ka publikuar të dhënat e reja për kryetarët e komunave në Kosovë. Përparim Rama është kryetari me aktivitetin më të mirë në faqen e tij në Facebook.

Bazuar në mesataren e madhësisë së qyteteve dhe të dhënat e përgjithshme nga matjet digjitale, Bali Muharremaj është i dyti në listë. Kryetari i Suharekës ka aktivitet të madh në Facebook fal punës së madhe që bën në terren dhe afërsisë me banorët.

Mirë në rënditje qëndron edhe Imri Ahmeti, kryetari i Lipjanit.

Aktivitet të madh në Facebook kanë edhe Gazmend Muhaxheri i Pejës dhe Agim Aliu i Ferizajit.

Në rënditjen e re lart në listën qëndron edhe Bashkim Ramosaj i Deçanit./Indeksonline/