14:02 / E Mërkurë, 28 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Sokol Zogaj dorëzon postin e drejtorit të Shërbimit Korrektues

Sokol Zogaj, ka dorëzuar postin e drejtorit të Shërbimit Korrketues të Kosovës.

Ai që nga dita e sotme, nuk do të ushtrojë këtë post, pasi dje ka mbushur 65 vjet dhe nuk i lejohet më të mbajë këtë pozitë.

“Nuk kam dhënë dorëheqje, por dje i kam mbushur 65 vjet, dhe ashtu sic kërkohet, unë kam dorëzuar pozitën e ushtruesit të detyrës së drejtorit. Rasim Selmani, do të jëtë në pozitën e ushtruesit të detyrës deri në përfundim të konkursit” ka thënë Zogaj për Indeksonline.