08:19 / E Shtunë, 21 Prill 2018

Stresi flet pA�r momentin e arrestimit nga policia (Video)

Reperi i njohur Stresi, i ftuar nA� emisionin a�?ZonA� e LirA�a�? nA� Tv Klan, tregoi tA� vA�rtetA�n rreth arrestimit tA� tij tA� disa ditA�ve mA� parA�.

Ai tha se u mbajt 72 orA� nA� DrejtorinA� e PolicisA� sA� TiranA�s, pa asnjA� motiv.

Arrestimin e tij, Stresi e konsideroi a�?qesharak dhe politika�?. Ai tha se sapo kishte hyrA� nA� lokalin e lagjes, dhe nA� atA� moment ndA�rhyri policia duke e arrestuar me pretendimin se u kap me kokainA�.

a�?Nuk mA� shpjeguan fare pA�r A�farA� jam aty. Pas 12 orA�sh mA� morA�n deklarim, por unA� refuzova. Ishte arrestim qesharak dhe prokurorja e gatshme tha A�farA� mA� vini me kA�shtu lloj arrestimesh. Le tA� pinA� A�unat A�farA� tA� duan. Ishte momenti sa hyra nA� lokal policia rastisi nA� aksion, kishte 4 orA� qA� vA�zhgonte atya�?, tha fillimisht reperi

a�?Ka prapavijA� politike. Faktikisht tA� gjithA� policA�t qA� ishin aty u sollA�n shumA� mirA�. Nuk ke A�farA� i bA�nA�, ata kanA� punA�n e vet. MA� mbajtA�n 72 orA� nA� paraburgimin e DrejtorisA� sA� PolicisA�. UnA� as e kuptova pA�r A�farA� u arrestovaa�?, deklaroi Stresi.

Reperi shtoi gjithashtu se natA�n e arrestimit tA� tij, policia shkoi edhe pA�r kontroll nA� banesA�n e tij nA� orA�n 02:00 tA� mA�ngjesit.

NdA�rsa sa i pA�rket lajmit tA� dalA� nA� disa media rreth deklarimit tA� tij para hetuesve, Stresi u shpreh se kjo nuk A�shtA� e vA�rtetA�, pasi refuzoi tA� bA�nte deklarim nA� polici dhe as nuk pranoi pretendimet pA�r konsumim kokaine.

https://www.youtube.com/watch?v=9i3XgeCt-J8

Temat: