14:38 / E Enjte, 07 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Studenti i mjekësisë me leukemi, ka nevojë për ndihmë (Foto)

Florent Hoxha, student i mjekësisë, është diagnostikuar me Leukemi Akute. Atij i duhet urgjentisht të marrë trajtimin jashtë vendit për shkak të sëmundjes.

Për mundësimin e shërimit të tij jashtë vendi, Florentit i duhet ndihmë. Për ta ndihmuar 20-vjecarin, mund të dërgoni SMS në Vala 55944 dhe IPKO me tekst ‘FLORENT’.

Numrat kontaktues janë të shënuar më poshtë: