17:46 / E Hënë, 11 Shkurt 2019

Tahiri del i 52-ti në kombinim alpik

Skitari ynë, Albin Tahiri, ishte i pafat në garën e sotme në kombinim alpik të Kampionatit Botëror “Are 2019″.

Në lëshimin e parë doli i 52-ti me kohë 1:12.02 sekonda, ndërsa në lëshimin e dytë doli nga shtegu. 


Tahiri mbetet të garojë edhe në dy disiplina, në sllallom dhe sllallom të madh. /Indeksonline/