Tech

  • Si të kuptoni nëse dikush ka hapur email-in që i keni dërguar
  • Sulm kibernetik ndaj Gjeorgjisë, SHBA dhe Britania fajësojnë Rusinë
  • Përdoruesit e “Samsung” u zgjuan me një mesazh misterioz në celularin e tyre