Tech

  • Apple lanson iOS dhe iPadOS 16.4
  • Franca ndalon përdorimin e TikTok-ut, Twitter-it dhe Instagram-it për punonjësit qeveritarë
  • Thyhet rekordi, kjo orë dore shitet me çmimin më të lartë ndonjëherë në ankand
>
Lexo të tjera