16:46 / E Diele, 02 Dhjetor 2018

Telefonat e mençur janë shtatë herë më të ndotur se ulëset e tualetit

Telefonat e mençur janë bërë pjesë e pandashme e çdo njeriu ditët e sotme.

Por ata të cilët janë të varur nga ajo dhe nuk mund ta lënë për asnjë çast telefonin e tyre, mund të tronditen kur të kuptojnë se çfarë mbajnë afër gjatë tërë kohësh.

Telefoni celular mesatarisht është pothuajse shtatë herë më i ndodhur se një ulëse e tualetit, ka gjetur një studim.