14:53 / E Premte, 24 Mars 2023 / B O

Tesla ua lehtëson parkingun shoferëve, shikojeni teknologjinë e re

Tesla ka lëshuar një përditësim të ri me të cilin do të ndihmojë shoferët në parkimin e veturës.

Me softuerin e Teslas, shoferët do të kenë pamje shumë më të qartë fal senzorëve Model 3 dhe Model Y.

Fal rrezeve të shkurta, senzorët detektojnë objekte gjatë parkimit kur shpejtësia e veturës është e ulët.

“Park Assist” quhet ky projekt i ri i Teslas./Indeksonline/