15:18 / E Enjte, 11 Tetor 2018

Thaçi: U jemi mirënjohës shteteve për afirmimin e Kosovës në familjen frankofone

Presidenti Thaçi e ka dhënë lajmin për avancimin e statusit të Kosovës në Organizatën Ndërkombëtare të Frankofonisë.
Thaçi u ka shprehur mirënjohje shteteve anëtare për afirmimin e Kosovës në familjen frankofone.
“Lajmi i mirë i radhës për Kosovën vjen nga Armenia. Nga vëzhguese, Kosova u bë anëtare e asociuar e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë. U jemi mirënjohës shteteve anëtare për afirmimin e Kosovës në familjen frankofone dhe për mbështetjen e vazhdueshme të tyre”, ka shkruar Thaçi.

 

Temat: