14:56 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

ThaA�i mirA�pret tryezA�n e LDK-sA�, e quan inkurajues takimin e partive

Presidenti i KosovA�s, Hashim ThaA�i ka mirA�pritur tryezA�n e sotme tA� partive politike, tA� iniciuar nga Lidhja Demokratike e KosovA�s.

Ai nA� njA� postim nA� Facebook ka shkruar se A�shtA� inkurajuese platforma politikeA� qA� pA�rfshinA� agjendA�n e prezantuar nga kryeparlamentari Kadri Veseli, transmeton Indeksonline.

Sipas ThaA�it, konsensusi i gjerA� politik A�shtA� garancia ma e mirA� pA�r tA� pA�rmbushur agjendA�n shtetA�rore, e cila si synim ka arritjen e objektivave euroatlantike tA� KosovA�s.

Ja postimi i plotA� i ThaA�it:

Konsensusi politik dhe uniteti qytetar janA� veprime esenciale pA�r tA� ardhmen e KosovA�s. NA� shA�rbim tA� kA�saj, e mirA�pres platformA�n pA�r dialog ndA�rmjet RepublikA�s sA� KosovA�s dhe asaj tA� SerbisA�, tA� prezantuar nga Kryeministri i QeverisA� sA� RepublikA�s sA� KosovA�s, Ramush Haradinaj.

Gjithashtu A�shtA� inkurajuese platforma politike, e cila pA�rfshin pika tA� rA�ndA�sishme tA� agjendA�s shtetA�rore e prezantuar nga Kryetari i Kuvendit tA� KosovA�s, Kadri Veseli.

NA� kontekst tA� kA�tyre iniciativave pA�rshA�ndes tryezA�n e sotme politike, tA� thirrur nga Kryetari i Lidhjes Demokratike tA� KosovA�s, Isa Mustafa.

A�shtA� inkurajues takimi i sotA�m i partive politike pA�r tA� pA�rafruar qA�ndrimet dhe pA�r ta institucionalizuar agjendA�n shtetA�rore.

Konsensusi i gjerA� politik A�shtA� garancia ma e mirA� pA�r tA� pA�rmbushur agjendA�n shtetA�rore, e cila si synim ka arritjen e objektivave euroatlantike tA� KosovA�s. HTH /Indeksonline/