13:48 / E Shtunë, 21 Prill 2018

Tragjedi: Vrasin vajzA�n sepse donte tA� martohej me njA� italian

NjA� ngjarje e rA�ndA� ka ndodhur nA� Itali kur babai dhe vA�llai i njA� 25 vjeA�arje kanA� kryer njA� krim tA� rA�ndA�.

NjA� vajzA� 25 vjeA�are me origjinA� pakistaneze e cila quhej Sana Cheema, me leje qA�ndrimi nA� Bresha tA� ItalisA�, u vra nA� vendin e lindjes nga babai dhe i vA�llai sepse donte tA� martohej me njA� italian, shkruan tgcom.it

TA� resA� iu pre fyti nga familjarA�t. TashmA� janA� arrestuar babai dhe vA�llai i 25 vjeA�ares.

Sipas “Il Giornale di Brescia”, krimi ndodhi nA� distriktin pakistanez Gujarat, ku vajza kishte lindur dhe ku ishte rikthyer nga familja e saj para disa muajsh.

NA� Bresha, ku jetonte, kishte frekuentuar shkollat vendase dhe kishte nisur tA� punonte nA� njA� autoshkollA�.