12:29 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

Tregtarët e BMW-së do pajisen me syze të zgjuara për riparim të makinave

Nëse keni punuar në një makinë, ndoshta keni gjetur veten në pozicionin e palakmueshëm që duhet të kërkoni informacion derisa jeni në mes të të bërit diçka.

Është një problem i zakonshëm, por BMW North America po përpiqet ta eliminojë falë ndihmës së syzeve të reja TSARAVision Smart, shkruan IndeksOnline.

Ky set i syzeve të zgjuara që do të përdoret nga të gjithë tregtarët e BMW dhe MINI në Shtetet e Bashkuara, do t’i lejoj teknikët e shërbimit të komunikojnë me ekspertë e BMW nga Amerika e Veriut dhe t’u tregojnë atyre video të drejtpërdrejta të asaj që po shikojnë.

Ekspertët nga BMW gjithashtu mund të dërgojnë skematika dhe udhëzime hap pas hapi tek syzet për të ndihmuar në riparimin e shpejtë dhe më të lehtë. Teknikët gjithashtu do të jenë në gjendje të hapin dhe shikojnë dokumente përmes komandave me zë gjatë punës në një makinë.

Përveç syzeve të zgjuara, tregtarët do të përdorin sistemin e ri teknik të informacionit TIS 2.0 të kompanisë. Ajo është një platformë multimediale që është zhvilluar me reagime nga teknologjitë e shërbimit.

Sistemi do të lejojë punonjësit e shitësve që të kenë informacion teknik për të gjitha modelet BMW dhe MINI në çdo pajisje të lëvizshme. Kjo do të thotë që punonjësit mund të rrëmbejnë telefonin e tyre të mençur dhe të shohin diçka shpejt, në vend që të ndalojnë punën dhe të hyjnë në një desktop. /IndeksOnline/