21:49 / E Enjte, 13 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Vazhdojnë kritikat e nënkryetarit të LDK-së për formimin e ushtrisë

Nënkryetari i LDK-së Lutfi Haziri, ka kritikuar bartësit e Qeverisë së Kosovës se janë treguar mosmirënjohëse ndaj Bashkimit Evropian, me rastin e krijimit të ushtrisë.

Por sipas tij, pa partnerët Europian, nuk ka anëtarësim në NATO dhe BE.

“SHBA’të janë bartësi kryesor ikëtij procesi, por në parneritet me BE, ku Mbretëria e Bashkuar, Gjermania, Franca e Italia kanë histori në luftën tonë, në çlirimin tonë, në Pavarësisë e deklaruar”, ka thënë Haziri përmes një postimi të publikuar në faqen e tij zyrtare në Facebook.