16:03 / E Hënë, 15 Janar 2018

Vetura 60.000 euro mbetet pa karburant midis Prishtinës

Trendi i veturave të shtrenjta është përhapur shumë nëpër rrugët e Kosovës.

Mirëpo jo gjithkush është i aftë për të mbajtur një veturë që harxhimet i ka shumë të larta.

Sot gjatë ditës në Prishtinë, një veturë e tipit Mercedes-Benz GLE ka mbetur pa karburant, ku pronari është detyruar ta mbush me shishe.

Vlera e veturës në fjalë mendohet të jetë rreth 60.000 euro dhe për 10 euro karburant ka bllokuar shiritin e rrugës. /IndeksOnline/