19:08 / E Enjte, 16 Gusht 2018 / indeksADMonline

Viena e merr këtë vendim të çuditshëm për udhëtimet në metro

Në metronë e Vjenës do të ndalohet konsumi i ushqimit, njoftoi anëtarja e qe qeverisë së qytetit Uli Sima.

Në fakt, nga muaji shtator së pari do të ndalohet konsumi i ushqimit në linjën U6, dhe nga 15 janari, ushqimi dhe gjellët do të ndalohen në të gjitha linjat e metrosë.

Temat: