23:58 / E Enjte, 27 Shtator 2018 / indeksADMonline

Vozitësi i autobusit ‘harron’ destinacionin, e dërgon pasagjerin në spital

Përkundër autobusit të mbushur me njerëz, Cam Kilic mori vendimin e shpejtë dhe shmangi të gjitha rrugët në Erzincan të Turqisë.

Një shofer autobusi shpëtoi jetën e një pasagjeri që kishte një sulm në zemër në autobus, duke e çuar atë drejt në spital.

CCTV nga brenda autobusit tregon nisjen e një zemërimi kundër vozitësit nga pasagjerët e tjerë për të qenë vonë.

Njeriu i gjatë dhe me mjekër përballet me udhëtarët  në qytetin Erzincan, në Turqinë lindore.

Shoferi i interesuar i autobusit mund të shihet në ankth në shikimin e pasqyrës së pasme të pasagjerit pasi pasagjerët e tjerë shikojnë njeriun e shtrirë pothuajse i palëvizshëm.

Mjekët konfirmuan se pasagjeri, emri i të cilit nuk është punlikuar, ka pësuar një sulm në zemër.

Burri më vonë e falënderoi shoferin e autobusit, kërkoi falje për sjelljen e tij të mëparshme.