75 Mall Live Search
18:26 / E Diele, 07 Janar 2018 / indeksADMonline

Zgjerohet NISMA në Skenderaj! (Foto)

Partia NISMA për Kosovën,e cila edhe u bë pjesë e qeverisjes në vend, këtë herë është zgjeruar në Skënderaj.

Dega e Nismës në Skënderaj sot ka themeluar dy nëndegë , në Obri të Ulët dhe Likofc, transmeton Indeksonline.

Në emër të Nismës për Kosovën, Anëtari i Kryesisë, Çerkin Dukolli ka falënderuar anëtarët e rinjë në degën e Skënderajt, përkatësisht në dy nëndegët, Obri e Ulët dhe Likofc.

Ky është postimi i plotë:

Zgjerohet NISMA në Skenderaj!

Sot, dega e Nismës në Skenderaj themeloi dy nëndegë të fuqishme, në Obri të Ulët dhe Likofc.

Në themelimin e këtyre dy nëndegëve kanë marr pjesë: Anëtari i Kryesisë së Nismës për Kosovën Çerkin Dukolli, anëtari i Këshillit Kombëtar të Nismës Faton Thaqi, deputeti nga radhët e Nismës Milaim Zeka, si dhe Bashkim Musliu, Bahri Beqiri dhe Ilir Meha nga kryesia e Degës së Nismës në Skendraj.

Kryetar i nëndegës në Obri u zgjodh Bujar Smakiqi, ndërsa kryetar i nëndegës në Likofc u zgjodh Elmi Hamza.

Në emër të Nismës për Kosovën, Çerkin Dukolli falenderoi të gjithë anëtarët e rinjë në degën e Skenderajt, përkatësisht në dy nëndegët Obri e Ulët dhe Likofc, për rreshtimin e tyre në Nismën për Kosovën.