14:30 / E Martë, 13 Shkurt 2018

Zjarrfikës hero, rrezikoi jetën për ta shpëtuar flamurin nga djegia (Video)

Pasi e pa që flaket po përpinin ndërtesën pa shpresa për shuarje të zjarrit, ky zjarrfikës rrezikoi jetën e tij për ta shpëtuar flamurin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ky është cilësuar një shembull që duhet të ndiqet prej tjerëve se si duhet kujdesur për kombin dhe flamurin. /Inedeksonline/

Temat: