11:33 / E Enjte, 19 Prill 2018 / indeksADMonline

Zyra e kryeministrit nA�nshkruan kontratA� pA�r shA�rbime transporti me autobus

Zyra e kryeministrit sA� fundmi ka nA�nshkruar kontratA� pA�r shA�rbime transporti me autobus.

NA� njA� tender tA� publikuar, kjo zyrA� ka titulluar kontratA�n a�?ShA�rbime transporti me autobusa�?, shkruan Indeksonline.

E kjo zyre nga buxheti i shtetit ka ndarA� gati 1 mijA� euro pA�r kA�tA� lloj tenderi.

Sipas tenderit kjo kontratA� A�shtA� nA�nshkruar me datA�n 27 prill tA� kA�tij viti nA� vlerA� prej 999 euro.

PA�r kA�tA� tender, kanA� aplikuar 3 operator ekonomik, ku pas procedurave tenderuese tA� AgjencisA� sA� Prokurimi, kompania N.T.SH a�?Sharr Travela�? e ka fituar kA�tA� tender.

Data e inicimit tA� aktivitetit tA� prokurimit A�shtA� 6 mars tA� kA�tij viti. NdA�rsa data e nA�nshkrimit A�shtA� 17 mars.

NA� kA�tA� tender nuk janA� specifikuar tjera elemente, pos emrit tA� kompanisA� fituese dhe lloji i kontratA�s./Indeksonline/