14:20 / E Diele, 29 Prill 2018 / indeksADMonline

7 mënyra të thjeshta për ta organizuar Spotify-n tuaj (Foto)

Është shumë e lehtë dhe diçka e vogël që të shpërqëndroheni nga frika e ‘përjetshme’ për të fshirë shenjat e gishtave nga ekrani juaj.

Kjo mund të bëhet shumë lehtë edhe me Spotifyn tuaj.

Prandaj Spotify ka bërë një llogari, një ‘fushë e minuar e listave të gabuara’. Të gjitha këto nuk shkojnë vërtet së bashku dhe përfundimisht krijojnë një rrëmujë të tillë që është shumë e frikshme për t’u përpjekur dhe për t’u rregulluar.

Por mos ngurroni ka në të vërtetë një grumbull mënyra të vërtetë të lehta për t’i rregulluar gjërat.

Këtu janë disa, mënyra të thjeshta për të pastruar llogarinë tuaj Spotify për ta bërë atë një eksperiencë më të shëndetshme dhe të dëgjuar.

Keni një listë dëgjimi “xhepi”

Grupi i ‘Playlistës”

Rendisni dhe pastroni

Përdorni këtë radhë

Krijo follderin e dosjleve lokale


Ndaloni hendekun

VËREJTJE: Si efektet e zërit për filmat tuaj të preferuar janë bërë

Temat: