10:25 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

a��Samsung Galaxy A6+ nA� variant tA� kaltA�r dhe tA� artA�

Telefoni i ardhshA�m Samsung Galaxy A6+ do tA� ketA� dizajn metali me ngjyrA� tA� kaltA�r dhe tA� artA�. Pajisja do tA� ketA� ekran Infinity Display dhe sistem me dy kamera, tA� aranzhuar te modeli Galaxy S9+.

Mikrofoni kryesor do tA� jetA� i vendosur mbi tastierA�n pA�r ndezje.Telefoni i ri i kompanisA� jugkoreane do tA� ketA� mbA�shtetje pA�r DUAl sim kartelA� dhe kartelA� microSD.

Samsung Galaxy A6+, sikurse modeli standard A6, pritet gjatA� muajve tA� ardhshA�m me sistem operativ Android Oreo dhe ndA�rfaqe Samsung Experience 9.0.

Temat: