10:25 / E Martë, 17 Prill 2018

Aplikacioni Instagram pA�r telefonat Windows 10 A�shtA� hequr nga Microsoft Store

NjA� pA�rditA�sim i kohA�ve tA� fundit pA�r Instagram pA�r Windows 10 nA� versionin 30.1569.12133.0 shtoi disa karakteristika tA� shkA�lqyera, por hoqi mundA�sinA� pA�r tA� instaluar aplikacionin nA� aparate qA� drejtonin versionin celular tA� OS. SidoqoftA�, Instagram A�shtA� ende nA� dispozicion nA� versionin desktop. Instagram pA�rfundon mbA�shtetjen pA�r aplikacionin Instagram pA�r telefonat Windows 10.

Pra, tani pA�rdoruesit e Instagram-it do tA� duhet tA� kalojnA� nA� faqen e internetit tA� celularit pA�r Instagram nA� vend qA� tA� hyjnA� nA� aplikacion. Faqja e internetit e Instagram lejon pA�rdoruesit tA� pA�rdorin filtra, tA� vendosin fotot dhe tA� tregojnA� histori ose mA� shumA�.

Sa i pA�rket pA�rdoruesve tA� Windows 10 Phone janA� nA� rregull me kA�tA�, nuk A�shtA� njA� A�A�shtje e madhe,por A�shtA� befasuese pasi aplikacionet mobile janA� mA� tA� lehta pA�r qasje, krahasuar me mjete tA� tjera.

Temat: