23:01 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018

Atletet në Olimpiadën Dimërore dizajnojnë thonjtë e tyre në frymën patriotike

Përgatitja është e rëndësishme kur vjen puna për të konkurruar në lojërat Olimpike Dimërore- dhe atletet janë siguruar që kjo përgatitje të jetë në detaje, aq shumë sa që edhe në thonj kanë bërë art, duke bërë ngjyrat e tyre kombëtare.

Pothuajse tek të gjitha atletet mund të keni vërejtur thonjtë shumë ngjyrësh ku vërehej fryma patriotike./Indeksonline/

Më poshtë mund të gjeni disa nga modelet e tyre.