11:54 / E Mërkurë, 18 Tetor 2023 / MSH

Aventura e ëndrrave tua vetëm me Fibula Travel

FIBULA me një kombinim të veçantë: Dubai dhe Abu Dhabi + Plazh në Maldive

Superofertë Tur në Dubai dhe Abu Dhabi dhe Plazh në Maldive, 8 Ditë 1599€

Nisja më 18 Tetor.

Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi Plazh në Maldive

Udhëtimet janë në Grupe dhe përfshijnë:

Akomodimi në Hotel në Dubai me Mëngjeset në Hotel.

Akomodimi në Hotel në Maldive me All Inclusive në Hotel.

Fluturimi Tiranë – Dubai – Maldive – Shëtitjet me Autobus sipas Programit.

Transferi nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Maldive dhe anasjelltas.

Shoqërues Shqiptar në Dubai.

Guida vendase në disa Shëtitje.  

Nxitoni të rezervoni sa më shpejt.

SIGURI DHE KUALITET 100% Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert! 

https://www.fibula-ks.com 

Ju mirëpresim në zyret tona në: 038/045/049 24 25 26, Prishtinë

045 87 55 55, Pejë

045 37 35 55, Prizren

045 37 36 66, Gjakovë

#yourTRAVELexpert