20:06 / E Enjte, 15 Shkurt 2024 / L K

Festoni Pavarësinë e Kosovës në Flower Hotel & Resort, ofertë e veçantë

Në rastin e festës së 17-shkurtit, pavarësisë së Republikës së Kosovës, Flower Hotel & Resort ka organizuar një ndejë të veçantë.

Oferta përfshinë:

Një natë akomodimi në dhomë standard

Darkë me menu te personalizuar

Mbrëmje festive me muzikë live
Shorte me dhurata

Pishinë e brendshme

Kids Zone

Si dhe ju pret më muzikë live më një special guest..