14:43 / E Martë, 27 Mars 2018 / indeksADMonline

Çfarë ka brenda një ulëse të S-Class? [Video]

S-Class është një nga makinat më të mira në botë sa i përket ofrimit të luksit, komoditetit dhe sigurisë.

Një ndër komponentët kryesore në ofrimin e këtij komoditeti padyshim që janë edhe ulëset. Këto ulëse ofrojnë rregullim temperature, masazhe të ndryshme dhe siguri në rast aksidenti.

Për të parë se cfarë ka brenda një ulëse të tillë kanali “What’s Inside?” ka hapur një ulëse të tillë. /IndeksOnline/