16:11 / E Hënë, 16 Prill 2018

Deputetet e LDK-sA� marrin pjesA� nA� konferencA� ndA�rkombA�tare, pritet tA� takojnA� figuara tA� rA�ndA�sishme

Dy deputetet e LDK-sA�, DoruntinA� Maloku dhe Vjosa Osmani janA� duke marrA� pjesA� nA� KonferencA�n Globale Parlamentare tA� Fondit Monetar NdA�rkombA�tar dhe BankA�s BotA�rore.

NA� kA�tA� konferencA� ato do tA� kenA� mundA�si tA� takojnA� kryetarA� Parlamentesh dhe deputetA� nga e mbarA� bota.

Ky A�shtA� njoftimi i plotA�:

Grupi Parlamentar

16 prill 2018

Deputetet DoruntinA� Maloku dhe Vjosa Osmani po marrin pjesA� nA� KonferencA�n Globale Parlamentare tA� Fondit Monetar NdA�rkombA�tar dhe BankA�s BotA�rore
Deputetet e Grupit Parlamentar tA� LDK-sA�, znj. DoruntinA� Maloku dhe znj. Vjosa Osmani, po marrin pjesA� nA� takimin vjetor tA� KonferencA�s Globale Parlamentare tA� Fondit Monetar NdA�rkombA�tar dhe BankA�s BotA�rore, e cila po mbahet ne Uashington DC.

NA� kA�tA� ngjarje dy ditore, deputetet Osmani dhe Maloku do tA� marrin pjesA� nA� sesione tA� ndryshme punuese ku do tA� kenA� mundA�si diskutimi me zyrtarA� tA� lartA� tA� Grupit tA� BankA�s BotA�rore dhe Fondit Monetar NdA�rkombA�tar, institucioneve tA� tjera tA� zhvillimit, si dhe organizatave tA� shoqA�risA� civile. Ato po ashtu, do tA� kenA� mundA�sinA� qA� tA� takojnA� kryetarA� Parlamentesh si dhe deputetA� nga e mbarA� bota.